Leuningen, handgrepen en balustrades

Stalen leuningen

Stalen leuningen, handgrepen, balustrades, ze zijn er voor ieders comfort en veiligheid. Een trap zonder leuning en/of handgreep is onhandig en gevaarlijk. En beeldt u zich maar eens een balkon in zonder balustrade. Niet echt veilig, toch? JVO Staal levert en plaatst de passende stalen leuning, handgreep of balustrade, volledig gemaakt in de stijl en de kleuren die u wenst. 

Steekt u liever zelf de handen uit de mouwen? JVO staal ontwerpt voor u een prachtige leuning, handgreep of balustrade die u volledig zelf kunt plaatsen!

Voor de afwerking kunt u kiezen uit een kleurrijke afwerking met poederlak, een metalen bedekking uit galvanise en/of een combinatie met andere materialen zoals hout en glas.

Waarom stalen leuningen, handgrepen of balustrades?

Een leuning, handgreep of balustrade in staal biedt heel wat voordelen. Naast zijn haast onverwoestbare stevigheid, is staal ook bijna volledig onderhoudsvrij. Hierdoor geniet u voor jaren van uw stalen constructie, zonder er veel werk aan te hebben. Door de verschillende afwerkingsmogelijkheden is staal bruikbaar binnen verschillende stijlen en heeft het een tijdloos karakter.

Stalen balustrade

Enkele referenties

Graag meer informatie of een kosteloze offerte?